1. Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta bort ’syreabsorberaren’. 2. Tillsätt kallt vatten upp till linje 1 (0.139 liter). 3. Rör om noga. 4. Förslut öppningen. Låt stå 8 minuter. 5. Rör om. 6. Servera från påsen.Hållbarhet: 48 månaderIngredienser:mjölkpulver, 31% socker, 22% yoghurtpulver, modifierad stärkelse (modifierad majsstärkelse), 4% naturlig vanilj (0,1%), 4% aromämnen, 4% maltodextrinAllergi-information:Innehåller mjölk. Kan innehålla spår av: jordnötter, nötter.
Relaterade produkter
Dinner Salmon Broccoli Pasta
Mjölk (28%)Pasta (vete) (14%)Lax (14%)Grädde (14%)Tärnad lök (13%)Broccoli (10%)RapsoljaPotatismjölSaltVitpeppar Läs…
Dinner Chicken Fajita
Vitt ris (30%)Kokt kyckling (12%)Hackade tomater (12%)Tärnad lök (13%)Paprika (9%)Majs…
Chicken Curry
Ingredienser57% ris, mjölkpulver, kokosnötolja, 6% kyckling (kyckling, potatismos, salt, livsmedelssyra…
Veggie Couscous
Tillagning:1. Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta bort…
Scrambled Eggs
Hållbarhet: 48 månaderTillagning:1. Öppnapåsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta…
Crunchy Müsli
Tillagning:1. Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta bort…
Gulasch
Ingredienser: potatis pulver, gulaschkryddor (potatisstärkelse, kryddor(paprikapulver,kummin,peppar,cayenne,gurkmeja), raps-protein, lökpulver, socker, salt,…
Mince Beef Hotpot
Tillagning:1. Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta bort…
Pasta Ai Funghi
Tillagning:1. Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta bort…
Pasta Al Salmone
Tillagning:1. Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta bort…
Rice Pudding
Ingredienser Vitt långkornigt ris (77%), mjölk, helmjölk, socker, krossat ris,…
Dinner Pasta Bolognaise
Pasta (vete) (12%)Hackade tomater (30%)TomatspuréNötkött (15%)Tärnad lök (14%)RapsoljaHackad vitlökItaliensk örtblandningSalt…
Dinner Spicy Pasta Arrabiata
Ingredienser: pasta (50%) (vete), hackade tomater (25%), tomatpuré, vitlök, basilika,…
Big Dinner Spicy Pasta Arrabiata
Ingredienser:Pasta spiraler (50%) (vete), hackade tomater (25%), tomatpuré, vitlök, basilika,…