Status FV500 vakuumförpackning maskin är perfekt för mindre kök och aktiva människor som föredrar praktisk förvaring mat, men som inte vakuum packar större mängder mat dagligen. Det möjliggör långsiktig och kvalitetsvakuum lagring av kött, köttprodukter, grönsaker, frukt, fisk och andra livsmedel. STATUS FV500 är enkel att använda. Vakuumförpackning maskin FV500 utvecklas och produceras i Slovenien, Europa. Användning: Det är mycket enkelt. Nedan är den korta instruktionsboken för vakuumförpackning med hjälp av vakuumpåsar. Den automatiska vakuumfunktion för fasta livsmedel och torkade köttprodukter: *Först göra en påse ur folierullen. Skär den nödvändiga längd, placera kanten av påsen på tätningslisten, stänga maskinen och tryck på Seal-knappen. *Placera maten i påsen, stäng maskinen och tryck vakuumförpackning av väskor knappen. *När vakuumförpackning av känsliga livsmedel och livsmedel som innehåller mycket vatten (gurka, kål, färskt kött, etc.) använda de manuella funktion och sidolåsen: *Placera maten i påsen, låsa maskinen med sido lås och tryck vakuumförpackning av Väskor / Start-knappen. *När tillräckligt med luft sugs ut genom att trycka på stoppknappen. *Lås upp maskinen. Mat i påsen är redo att sättas i frysen. Leveranstid: 2-3 dagar
Läs mer om Vakuumpack Status FV500