*Ingredienser: grönsaksmix med variabla viktandelar 20% (kikärter, lök, purjo). , heläggspulver, solrosprotein, vetemjöl, äggvita från hönsägg, stärkelse, buljong, (innehållerselleri). , mjölkprotein, pulver av solrosolja (innehåller mjölk, E551). , socker, salt, jästextrakt, kryddor. *Tillagning: Häll kallt vatten direkt i påsen ända till en höjd på 7 cm påskalan (165 ml). , rör om påsens innehåll omsorgsfullt och låt svälla i 10 min. Dela upp massan i ca. 4 lika stora portioner och stek dem i pannan gyllenbruna på medelvärme. *Allergener: ägg, innehåller gluten, mjölk, selleri *Hållbarhet: 5 årNäringsvärde per 100g: *kJ/kcal: 1579/377 *Fett: 12,3 g *Därav mättade fettsyror: 2,8 g *Kolhydrater: 30,4 g *Varav sockerarter: 7,5 g *Fiber: 9,2 g *Protein: 31,2 g *Salt: 5,8 gKatadyn Deutschland GmbH I Hessenring 23 I 64546 Mörfelden-Walldorf I GermanyTel: +49 61 05 45 67 89 I Fax: +49 61 05 4 58 77 I sales@katadyn. de I www. katadyngroup. comManufacturing facility:Katadyn Europe Food GmbH I Dieselstr. 23 I 61239 Ober-Mörlen I Germany 2005Tel: +49 6105 45 67 89 I Fax: +49 6105 458 77 I order@katadyn. de I www. katadyngroup. com
Läs mer om Trek’n Eat Vegetable Burger Patty
Hitta friluftsmat även hos: