Vill du laga mat som ett proffs med metoder som används av yrkeskockar? Sous Vide är en proffsig anskaffning för hemmakockar. Sous Vide-metoden bevarar näringsämnen och framhäver ingrediensernas naturliga smaker.Den lilla motoriserade Immersion Sous Vide Slim-cirkulatorn ser till att vattenbadets temperatur är exakt så att du kan få perfekta resultat. Ställ in temperatur (25-90 grader) och tillagningstid på pekskärmen. Immersion Sous Vide Slim ger en ljudsignal när den valda temperaturen är uppnådd och när tillagningstiden gått. Immersion Sous Vide Slim är IPX7-certifierad för säkert bruk. Den är alltså helt vattentät. Vakuumpacka kött fisk och grönsaker och tillaga dem perfekt med Immersion Sous Vide Slim.• Liten Sous Vide-cirkulator för hemmakockar• Den motoriserade cirkulatorn säkerställer ett noggrant resultat• Temperaturinställning 25–90 grader• För en vattenvolym på 15 liter – ca 2 kg kött• IPX7-certifierad för tryggt bruk• Effekt (W) 800• Nätström 220-240• Sladdlängd (m) 1.3• Temperaturinställning (°C) 25-90• Timer• Digital skärm• LED• Temperaturinställningens noggrannhet (°C) 0.1• Volym (L) 15• Volym 2 kg
Läs mer om OBH Nordica Immersion Sous Vide Slim cirkulator
Hitta Vakuummaskiner och påsar även hos: