Denna produkt kan inte levereras utanför Europeiska unionen på grund av begränsningar av budtjänsterna vi använder Muurikka – Det här är precis vad din kolstål eller gjutjärnspanna eller gryta behöver! Fettet är lätt tillgängligt från röret och är lika lämpligt för användning vid tillagning som för grundläggande underhåll av köksredskap av gjutjärn eller kolstål. – Förpackningsstorlek: 110 gram – Bränner fett på pannan : – 1: Rengör pannan med varmt vatten och värm upp den så att den torkar – 2: Sprid ett tunt, jämnt lager fläskfett på pannan – 3: Värm upp pannan på en gasspis, elektrisk grill eller på heta glöd så att fettet blir mörkt och torkar till pannan, åtminstone mitt i pannan (detta steg kommer att producera rök, gör det inte inomhus ) – 4: Upprepa vid behov för att göra pannan mörk – Rengöring av gjutjärn eller kolstål: – Rengör efter varje användning, helst direkt efter tillagningen – Häll lite vatten på pannan (om det finns varmt vatten, använd det, men kallt vatten kommer att göra det), låt det koka och skrapa bort rester med en spatel och hushållspapper – Torka av och sprid ett mycket tunt lager av Muurikka (eller saltfri olja) ovanpå för skydd Muurikka Lard kan förvaras i rumstemperatur tills den öppnas. En öppnad förpackning kan förvaras i kylskåp i ca. 4 månader.
Hitta Friluftsmat även hos: