Kolstål är ett fantastiskt stekpannamaterial. Den tål massor av värme och eftersom det inte finns någon beläggning på den håller den tillräckligt nära för evigt. Med korrekt användning och skötsel samlar ytan en polymeriserad yta som har non-stick-egenskaper. Det går alldeles utmärkt att använda metallredskap. Pannan tål hög värme, men undvik temperaturchocker – värm istället upp pannan långsamt. – Höga sidor förhindrar att din hasch faller i elden – 40 cm ledat handtag – Toppdiameter: 24 cm – Ingår: bärväska – Vikt: cirka 1,2 kg Det är en bra idé att ta hand om din stålpanna, eftersom den kan rosta, och att hålla smaksättningen i god form ger en fantastisk matlagningsupplevelse. Smaksättningen kan göras med många fetter, men Muurikka har en dedikerad produkt för det: [ister i tub]( https://scandinavianoutdoor.fi/muurikka/varusteet/ruokailu-ja-astiat/retkiruoat/silava/ ). Om du väljer en annan produkt, välj en med relativt hög rökgräns. [Här]( https://opamuurikka.fi/wp-content/uploads/2019/06/UM6882-Muurikka-Hiiliteras-Retkipannu-Roikko-WEB.pdf ) tillverkarens guide för underhåll (öppnas som en .pdf-fil) .
Läs mer om Muurikka Carbon Steel Outdoor Pan
Hitta Kastrull stekpannor även hos: