EgenskaperEtt småländskt hantverk gjort på endast kött. Köttet är givetvis svenskt och till största delen närproducerat. Alltså kött från småländska och öländska gårdar. Inga tillsatser används i produktionen. Det bara tinas och torkas.Lite mer om processen: -Köttet hämtas dagligen upp på slakterier av lastbilar med kylaggregat. -Direkt vid ankomst djupfryser man råvarorna i block. -Vid produktionsdagen tinar man upp råvarorna närainpå innan produktionen börjar. -Kort därinpå ligger den färdiga produkten i torkrum där får de ligga till önskad torknivå infinner sig. -Sedan paketeras produkterna och skickas med frystransport till lagret i Jordbro där de förvaras på fryslager i väntan på transport till oss. Det är en unik produktionsprocess som innebär att det ofta blir en otroligt kort tid mellan gård och vår lagerhylla. Ofta inom två veckor.AnvändningDelikatesser för din hund.
Läs mer om Bengtssons Delikatesser Kycklingburgare