Lyxa till det på vandringen med denna härliga rödbetsgryta från Friluftsmat som innehåller lufttorkade grönsaker, gräddpulver och vegansk buljong. Tillagas på stormkök eller i mattermos. Häll påsens innehåll i en mattermos som rymmer minst 0,5 l.Tillsätt 4-5 dl hett vatten.Skruva på locket och låt stå i 3-4 timmar. Skaka gärna om då och då. Njut!Ingredienser: Rödbetor 30%, gräddpulver (MJÖLK) ,lök ,Karl-Johan svamp, morot, palsternacka, potatis, salt, rosmarin, purjolök, persilja, tomatpulver, paprika, libbsticka, SELLERIFRÖ, rosmarin, vitlök, gräslök, mejram, timjan, cayennepeppar, svartpeppar.Näringsdeklaration:Energi: 1644,4 / 392,7 KJ/Kcal per 100 gFett:15,00g Varav mättat: 8,86 gKolhydrat 44,03 g Varav sockerarter: 21,57gProtein: 13,77gSalt 3,78gRoschat of Sweden ABKvarnbogatan 10752 39 Uppsala+46 (0)70 870 58 83info@roschatofsweden.eu
Läs mer om Friluftsmat Beetroot Stew With Mushroom & Cream Nocolour