NEBO Slim Mini laddbar ficklampa 250 lm

NEBO Slim Mini laddbar ficklampa 250 lm

NEBO Slim Mini är en liten men kraftfull LED-ficklampa som sätter en ny standard för kompakta lampor. Den ultratunna och lätta designen gör den perfekt att bära i fickan eller fästa på bältet – den följer med dig överallt utan att märkas! Trots sin lilla storlek levererar den 250 lumen starkt ljus och har en batteritid på upp till 10 timmar, vilket garanterar att du alltid har ljus när du behöver det.

Denna USB-C-uppladdningsbara och vattentåliga ficklampa är också utrustad med en praktisk magnetisk bas, vilket gör att du enkelt kan fästa den på metalliska ytor för handsfree-användning. Det robusta bältesklippet och det hållbara, anodiserade aluminiumhöljet ser till att du kan bära den pålitligt överallt. NEBO Slim Mini är den perfekta ficklampan för vardagligt bruk – lätt, kraftfull och alltid redo att ge dig pålitligt ljus när du behöver det som mest!

Ljuslägen: • Hög (250 lumen): Lyser upp till 67 meter / 2 timmars användningstid • Låg (25 lumen): Långvarigt ljus upp till 21 meter / upp till 10 timmars användningstid

Egenskaper: • USB-C uppladdningsbar: Inkluderar laddningskabel och 450 mAh Li-ion-batteri • Magnetisk bas: Ger handsfree-belysning genom att fästa på alla metalliska ytor • IPX4-klassad: Vattentålig, klarar regnskurar • Robust bältesklämma: Kan fästas på bälte eller väska • Flygplansklassat aluminiumhölje: Anodiserad för att stå emot dagligt slitage

Tekniska specifikationer: • Mått: 10 cm (längd) x 2,4 cm (bredd) x 0,8 cm (höjd)

NEBO är ett innovativt varumärke för belysning som specialiserar sig på avancerad LED-teknik och mångsidiga lösningar. Med över 20 års erfarenhet erbjuder NEBO hållbara och pålitliga lampor för utomhusbruk, camping och vardagsbruk. Designade i USA och kända för sin förstklassiga kvalitet, fokuserar NEBO på funktionalitet, stil och prestanda – produkter som är byggda för att klara alla förhållanden. När du väljer en NEBO®-lampa, väljer du innovation, tillförlitlighet och ljus som varar!

Läs mer om NEBO Slim Mini laddbar ficklampa 250 lm

NEBO Slim Mini laddbar ficklampa 250 lm

Ficklampor pannlampor och lyktor

Hitta NEBO Slim Mini laddbar ficklampa 250 lm även hos:










Rulla till toppen