Berkley XCD Split Ring Plier 4,5″ ringtång

Berkley XCD Split Ring Plier 4,5″ ringtång

Gör bytet av trekrok och andra komponenter enkelt med Berkley XCD Split Ring Plier! Dessa tänger är designade specifikt för att hantera fjäderringar, så du kan snabbt och smidigt byta krokar på dina beten. Med käftar tillverkade av hållbart kolstål och en korrosionsbeständig kompositbeläggning är dessa tänger byggda för att hålla, även i tuffa förhållanden. Det ergonomiska handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp, och den fjäderbelastade mekanismen möjliggör enkel enhandsanvändning.
• Käftar av kolstål – slitstarka och starka, anpassade för tuff användning. • Korrosionsbeständig kompositbeläggning – säkerställer lång livslängd i både salt- och sötvatten. • Ergonomiskt Co-Molded handtag – bekvämt och säkert grepp under alla förhållanden. • Fjäderbelastad enhandsanvändning – snabb och enkel att använda. • Justerbar handledsrem – säker och praktisk tillbehör.
Berkley XCD Split Ring Plier 4,5″ är ett oumbärligt verktyg för varje fiskare som vill hålla sina beten i toppskick. Med dessa tänger blir krokbytet snabbt och enkelt, så du kan fokusera på det viktigaste – att fiska!

Läs mer om Berkley XCD Split Ring Plier 4,5″ ringtång

Berkley XCD Split Ring Plier 4,5″ ringtång

Fisketänger och verktyg

Hitta Berkley XCD Split Ring Plier 4,5″ ringtång även hos:










Rulla till toppen