Berkley Portable Line Spooler Max linspolstation

Berkley Portable Line Spooler Max linspolstation

Gör spolningen av fiskelinan snabb och enkel med Berkley Portable Line Spooler Max linspolstation! Detta smidiga och kompakta verktyg är perfekt för både multirulle- och haspelrullars linbyten. Dess smarta design gör den lätt att förvara och transportera – och du kan till och med hänga upp den på väggen med den praktiska upphängningsöglan. Den rymmer linspolar på upp till 3000 yards (2743 meter), vilket låter dig spola stora mängder lina i ett svep.
• Kompakt design med upphängningsögla – enkel att förvara och hänga på väggen. • Passar linspolar på upp till 3000 yards • Perfekt för både multirullar och haspelrullar • Snabbkopplingssystem – gör linspolningen snabb och enkel. • Roterande linspolsfäste – minskar trassel och linvridningar.
Berkley Portable Line Spooler Max linspolningsstation är det ultimata hjälpmedlet för alla fiskare som vill byta lina snabbt och smidigt, utan krångel och trassel. Denna spolstation säkerställer att du alltid är redo för fiskeäventyr, med perfekt spolade rullar!

Läs mer om Berkley Portable Line Spooler Max linspolstation

Berkley Portable Line Spooler Max linspolstation

Fisketänger och verktyg

Hitta Berkley Portable Line Spooler Max linspolstation även hos:










Rulla till toppen